Lähtö matkalle tulla metsästäjäksi

Metsästäjä on henkilö, joka harjoittaa muiden elävien organismien tappamista tai ansastamista myöhempää ruokankäyttöä tai pokaalia varten. Villieläinten metsästyksestä on tullut todella suosittu harrastus monissa osavaltioissa, jossa kansalaiset saavat omistaa ampuma-aseita luvalla. Useimmissa osavaltioissa metsästys on täysin laillista, mutta siihen vaaditaan metsästäjän koulutustodistus. Todistuksen saaminen ei ole kaikki; on muitakin tekijöitä, jotka sinun tulisi tutkia ennen kuin olet täysin pätevä metsästäjä.

Päästä alkuun

Tarkoituksen saaminen on yksi tapa aloittaa. Sinun tulisi kysyä itseltäsi: “Mitä eläintä haluan syödä eniten?” Esimerkiksi hirvimetsästys on erittäin suosittua Yhdysvalloissa, koska kysyntä on todella korkea ja toiminta on palkitsevaa. Ankan metsästys ei todennäköisesti ole sitä, mitä haluat tehdä, jos asut Arizonassa, koska paremmat valinnat ovat peura ja viiriäiset. Hyvä tapa aloittaa on etsiä ja ottaa yhteyttä paikalliseen organisaatioon, joka auttaa tarjoamaan metsästysmahdollisuuksia metsästäjille. Suurinta osaa näistä organisaatioista johtaa myös ammattilaiset, sertifioidut metsästäjät, joten jos sanot heille, että olet uusi metsästys, olen varma, että he ovat enemmän kuin iloisia voidessaan auttaa sinua aloittamaan.

Harjoitus tekee mestarin

Kukaan ei pysty metsästämään täydellisesti heti, kun he aloittivat. Jokainen tarvitsee harjoittelua, harjoittelua ja muuta harjoittelua. Ehkä jo ennen kuin saat todistuksen, harjoittele joitain tavoitteita. Jos sinulla ei ole epäilyksiä siitä, että haluat aloittaa metsästyksen, mene ulos ja hanki itsellesi ase. Varmista, että sinulla on laillinen oikeus omistaa ja ampua ampuma-ase, ennen kuin teet niin. Jos et tunne ampumiseen perehtynyttä henkilöä, voit mennä paikalliselle ampuma-alueelle ja ilmoittautua heidän kursseilleen, joilla he ehdottomasti saavat sinut aloittamaan aseen käsittelemisen ja, mikä tärkeintä, ampumisen.