Jalkapallon vedonlyöntivalinnat

Tulevaisuuden ennustaminen on aina ollut ihmisille kiehtova aihe. Profeettoja on ollut paljon iän alusta asti. Profetioidensa ansiosta he onnistuivat tulemaan kuolemattomaksi ja olemaan ikuisesti läsnä mielessään

Mutta kaikki eivät ole psyykkisiä, ja vaikka jollain olisi psyykkisiä voimia, olemme kaikki nähneet elokuvissa, et voi käyttää voimiasi henkilökohtaiseen hyötyyn. Olen henkilökohtaisesti aina rakastanut tätä selitystä….

Viime vuosikymmenellä ihmiset keskittyivät enemmän tulevaisuuden ennustamiseen sen perusteella, mitä he tietävät: katsoivat menneisyyttä ymmärtääkseen nykyhetkeä ja ennustaakseen tulevaisuutta.

Luulen, että se on sama vedonlyöjien tai vihjeiden kanssa.

Toinen syy siihen, miksi vedonlyöjiä on niin paljon, voi olla heidän rakkautensa peliä kohtaan. He varttuivat katsomassa jalkapalloa, katsellen suosikkijoukkuettaan, he varttuivat pelaamalla jalkapalloa koulun pihalla ja kutsuen itseään Maradonakseksi, Peleksi, Gascoigneksi tai Eusebioksi.

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen vetojen asettamista, joista jotkut ovat tärkeämpiä kuin toiset, mutta jos haluat olla jatkuva voittaja, sinun on otettava ne kaikki huomioon: muoto, joukkueen uutiset, motivaatio, taktiikka, odotukset, fanien mielipiteet, erotuomari, sää.

Jokainen näistä tekijöistä vaikuttaa pelin lopputulokseen. Ongelmana on, että kukaan ei onnistunut koottamaan algoritmia, jotta kaikki näkisivät kunkin tekijän prosenttiosuuden, siksi kaikkia tekijöitä on tutkittava kärsivällisesti ja huolellisesti.

Pinnallisuus on aina vihollisesi tällä alalla, ja uskon elämään yleensä.

Vetojaan tulee kohdella täsmälleen samalla tavalla kuin hän kohtelee työtään. Koska se edustaa tulonlähdettä, se pitäisi nähdä sijoituksena, mutta aina sijoitettaessa on otettava rahat etukäteen, siksi tarvitaan paljon vastuuta.

Ihmisten aivot edustavat mysteeriä monissa osissa niitä.

Sanotaan, että jonkinlaista ainetta syntyy, kun henkilö pelaa uhkapeliä tai vedonlyöntiä. Monet tiedemiehet ovat tutkineet tätä näkökohtaa, mutta selkeitä johtopäätöksiä ei ole tehty.

Varmasti tiedetään, että vedon häviämisen jälkeen useimmat meistä asettavat seuraavan vedon ajattelemalla aiemmin häviämäämme vetoa. Se on virhe alusta alkaen, koska se vaikuttaa harkintakykyymme ja valitsemme vetomme enimmäkseen kertoimien perusteella, miettien, minkä kertoimen tarvitsemme saadaksemme takaisin menettämämme ja silti saada voittoa.

Se on virhe, jonka kaikki vedonlyöjät tekevät ennemmin tai myöhemmin, poikkeuksetta, tavallaan kuin et ole kuljettaja ennen kuin olet törmännyt autoosi.

Vahva meedio on oleellinen ominaisuus tällä alalla tai muuten vedonlyönnistä tulee uhkapeliä… Jätä menneet vedot taaksesi ja keskity täysin tuleviin, sillä jos olet tappiolla, vain tällä tavalla pystyt olla taas voitolla.

Näet siis, että tähän toimintaan liittyy monia vaaroja, paljon työtä ja ponnistuksia, paljon tutkimusta, mutta vielä tärkeämpää, paljon vakavuutta ja jatkuvuutta. Tämä toiminta ei ole vitsi ja siihen tulee suhtautua asianmukaisella kunnioituksella, siksi asiantuntijoiden neuvot ovat aina tervetulleita, anna alalta kokeneiden tehdä työ puolestasi.

Paljon vuosia takana, tietämyksellä ja tarpeeksi aikaa saada tutkimus toimimaan. Tämä on yksi ainoista tavoista, joilla et epäonnistu.