Hot Hot Hot UK muotitrendit

Viimeisimmät muotitrendit

Viimeisimmät trendikkäät muotitrendit Lontoon pääkadun muotiliikkeisiin valtaavat ostajat. Lontoon pääkadun kaupat ja putiikit esittelevät uusia muotityylejä, joissa jokainen haluaa nähdä itsensä. Harvey Nichols Knightsbridgessä Lontoossa on omistanut koko neljännen kerroksen kuumimmille muotimerkeille. Harvey Nicholsin neljännen kerroksen muotiparatiisin trendikkäitä suunnittelijoita ovat muun muassa Lontoon suunnittelijat, kuten Peter Pilotto ja Meadham Kirchhoff.

Nykyiset kuumat lookit, joissa esiintyy suunnittelijoita, kuten Peter Pilotto, kutsutaan katsottavaksi merkiksi vuonna 2010. Harvey Nicholsissa näytteillä olevia kansainvälisiä viileitä muotimerkkejä ovat Brian Reyes ja Cacharel entisen Lanvin-suunnittelijan Cédric Charlierin lahjakkaiden luomusten alla. Holly Fultonin graafiset printit ovat tehneet vaikutuksen Ison-Britannian muotitrendeihin.

Tyylikkäät, siistit ja tyylikkäät Rochas, Stella McCartney ja Celine menivät 80-luvun haulle uusimpien muotitrendien mukaan vuonna 2010. Kuten kevään muotitrendit vuonna 2010, talven viileät muotitrendit vuodelle 2010 ovat röyhkeän ja rohkean lausunnon antamista. Perinteiset korkkarit ohitettiin yhtäkkiä uusien ja trendikkäiden kitten-korkokenkien puolelle. Matalakorkokengät ovat uusin trendi, joten jätä korkokenkisi väliin vastineeksi naisellisista kitten-korkokengistä ja slingbackeista talveksi.

Talven muotitrendit

Vuonna 2010 80-luvun body teki jälleen paluun. Tämän 80-luvun näppärän ilmeen palattuaan palasivat myös loputtomat ryhmäliikuntaaktiviteetit. Pyöräilijäshortsit ja -puskurit olivat kevään suuri uutinen 1990-luvun herätyslookissa. Donna Karan toi takaisin 80-luvun bodysuit on upea muotitrendejä luova tapa juhlistaa 25 vuotta muodissa. Festivaalityylikäs tyyli tekee pukeutumisesta ja viileänä pysymisestä helppoa Lontoon fashionistalle tänä vuonna.

Dolce & Gabbana herätti henkiin fifties-tyyliset housut, jotta naisten vaatteet eivät jäädä tekemättä. Kaikkialla Lontoossa muoti juhli menneiden hohdokkaiden muotipäivien klassisten mallien uudelleenjulkaisua. Makeat trendit, mukaan lukien herkulliset Liquorice Allsorts -suunnittelijat, ovat saaneet inspiraationsa Bassettin makeisista.

Käsineiden käyttäminen tänä talvena on seksikkäämpää kuin koskaan, jos menet kyynärpään pituiseksi. Pituudesta puheen ollen, midilinjan ottaminen polvien alapuolelle on pukeutumisvaatteiden uusi kuuma trendi. Jos olet epävarma, käytä paljon ja paljon painikkeita, sillä ne ovat palanneet kovasti.

Niille, jotka todella tietävät, Net-a-porter juhlii 10-vuotisjuhliaan. IPhone-ilmiö toi muotia sormenpäihisi kuumilla muotisovelluksilla. Ostosten tekeminen kädessäsi pidetään vain muutaman napsautuksen painalluksella. Kätevät muotisovellukset tarkoittavat myös sitä, että saat viimeisimmät muotitrendiuutiset päivittäisten twiittien kautta.