Esittelyssä ekofontit: tehokkaimmat väriaine- ja mustesäästäjät!

Jos sinulla on paljon tulostustarpeita ja ostat yleensä paljon värikasetteja ja paperia, tarkastelet kuukauden lopussa tulostustarvikkeiden kustannuksia ja huomaat, että olet käyttänyt melko paljon rahaa. Jos jatkat näin pitkään, kuukausibudjettisi saattaa pienentyä vakavasti. Mitä tehdä tässä tapauksessa? Käytä vähemmän väriainetta! Se on erittäin helppo saavuttaa, varsinkin jos hyödynnät ekofontteja.

1. Mitä tarkalleen ottaen ovat ekofontit? No, ne ovat vain normaaleja fontteja, mutta ne on erityisesti suunniteltu kuluttamaan vähemmän väriainetta tai mustetta säännöllisesti. Niissä on pieniä, melkein näkymättömiä reikiä fonttien kirjaimiin, numeroihin ja symboleihin, eikä tulostin käytä niin paljon väriainetta kuin aiemmin.

2. Kuinka monta tyyppiä ekofontteja on olemassa? Saatat olla iloinen siitä, että ammattilaiset ovat jo muuttaneet ekofontteina peruskirjasimet, joita käytät päivittäin kirjoittaessasi tietokoneella, kuten Times New Roman, Calibri, Verdana jne. Pohjimmiltaan ostat paketin, joka sisältää nämä ekofontit, ja käytät niitä niin kauan kuin haluat.

3. Eivätkö reiät ole liian näkyvissä? Ehdottomasti ei! Sinulla on mahdollisuus lisätä tai pienentää ekofonttien reikien kokoa syventämällä makusi ja tarpeitasi. Toisin sanoen, jos haluat säästää enemmän väriainetta, tee reiät suuremmiksi, jos haluat asiakirjan näyttävän normaalilta, käytä pienempiä reikiä. Joka tapauksessa teksti on edelleen näkyvissä ja se voidaan lukea vaivattomasti tai vaivattomasti.

4. Kuinka paljon väriainetta voin todella säästää? Se riippuu todella monista tekijöistä, mutta useimmissa tapauksissa voit säästää jopa 50% väriainetta käyttämällä ekofontteja! Voitteko kuvitella sen? Voit itse asiassa vähentää värikasettien kustannuksia puoleen. Varsinkin jos sinulla on suuri yritys ja joudut tekemään paljon tulostustöitä päivittäin, ekofontit voivat säästää pienen omaisuuden pitkällä aikavälillä.